Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВТолкова е прозрачен вече Бойко Борисов

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВТолкова е прозрачен вече Бойко Борисов
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за Борисов: Прозрачен е интересът му да има колапс в държавата, това е гавра

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Толкова е транспарантен към този момент Бойко Борисов в изявленията си и мненията си. Толкова му проличава персоналния интерес да няма средства за пенсии, за безработни, за компенсации, да има обществено напрежение, да няма средства за лечебните заведения, да има здравна рецесия, да пристигна мигрантска вълна, а да няма пари за прекъсването й. Неговата цел е транспарантна и ясна - да се случи този колапс в страната и той да каже " е, нали видяхте. Като бях аз, всичко беше наред. Като пристигнаха тези, нищо не направиха.Я отново ме изберете мен ". Това е обикновено и ясно. Това е в негов жанр. Но той сега не носи отговорност за нищо и може да си разреши да приказва каквото желае. В момента Българска социалистическа партия носи отговорност за обстановката в страната.  

Това разяснява в ефира на бТВ Корнелия Нинова. 

Ако върнем мандата незабавно, ще стане това, което той желае. Затова би трябвало да осигурим хората и здравната система сега, уточни тя.

Неговото е подигравка. Той желае всички тези проблеми да останат нерешени. Гавра с страната е ние да оставим всичко и просто да отидем на избори без да сме се погрижили, добави тя.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР